12 augustus 2013


VisualKopter Luchtfotografie is lid geworden van BNI zimmerstad.Lees hier meer over BNI.
01 juli 2013


VisualKopter Luchtfotografie maakt de luchtfoto's van de Elektrabel windenergie website .


26 juni 2013


VisualKopter Luchtfotografie maakt de luchtfoto's op het

JAGA Uchronia - Tentoonstelling HOT ART COLLECTION

1 juni 2013


VisualKopter Luchtfotografie werkt mee aan een SPORZA documentaire over de SKEELER atleet Bart Swings.

20 oktober 2012


VisualKopter Luchtfotografie heeft een extra toestel in gebruik genomen. Het X8 model werd aangekocht om bij specifieke weersomstandigheden in te zetten. Omwille van de dubbele rotor configuratie is dit zeer geschikt in omstandigheden met veel wind.
07 oktober 2012


VisualKopter Luchtfotografie maakte ook dit jaar met openbedrijven dag 2012 weer luchtfoto's van tal van deelnemende bedrijven.


De 22e Open Bedrijvendag heeft in totaal bijna 900.000 bezoekers gelokt.

Dat is iets minder dan bij de editie van vorig jaar.

Drie kwart van de bezoekers trok naar bedrijven in Vlaanderen.


Lees meer ...


>>  U vind meer foto's van OPENBEDRIJVENDAG 2012

terug op onze facebook pagina.
10 oktober 2012


VisualKopter Luchtfotografie maakte  luchtfoto's van de Gentse stadskern.

Dit in opdracht van immoweb (produpress), deze foto's werden

gebruikt op de BISbeurs te Gent. 

Zowel op de beursstand alsook in de folder kan je de campagne foto's terug vinden.


De 24e editie van bis, dé bouwbeurs, van 6 tem 14 oktober 2012bis 2012, dé bouwbeurs 6 tot 14 oktober  (Flanders expo).


Het bouw- en immosalon, beter bekend als bis, dé bouwbeurs, is aan zijn 24ste editie toe en verwacht ook dit jaar weer 80.000 bezoekers voor de meer dan 500 exposanten in de hallen van Flanders expo!


Lees meer ...


08 september 2012


VisualKopter Luchtfotografie zal dit jaar aanwezig op het

drakenboot festival.


Drakenboten zijn 12,5 meter lang en 1,15 meter breed. Er wordt gepeddeld door maximaal 20 man, 10 aan de linker – en 10 aan de rechterkant. Verder is er één stuurman/stuurvrouw en één drummer of drumster. Bij de races in Antwerpen varen we met 16 peddelaars, waardoor de kans op het omslaan van de boot verkleind wordt.Tempo en ritme van het peddelen wordt bepaald door de voorste 2 peddelaars. De trommelaar slaat op het tempo van de voorste 2 peddelaars op de trom. Officiële wedstrijden worden gevaren over afstanden van 250, 500 en 1.000 meter. In Antwerpen wordt er 250 m gevaren. Een drakenboot met volledige bemanning kan een snelheid bereiken van ongeveer 17 km per uur.


Naast kracht is het gelijktijdig insteken van de peddels, op het ritme van de trommel, bepalend voor de snelheid. Een optimale fysieke conditie en discipline zijn factoren die van het drakenboot varen een echte teamsport maken.

U vind meer foto's van het Drakenboot Festival op onze facebook pagina.


Lees meer ...
18 augustus 2012


VisualKopter Luchtfotografie was aanwezig op het

OPTIMA OPEN 2012  en maakte de luchtbeelden.


De finale dag van de Optima Open 2012 is met een spetterende dubbelmatch afgesloten. Niemand minder dan de duo’s McEnroe/Borg en Leconte/Wilander kwamen op het veld om deze derde editie van de Optima Open in stijl af te sluiten.


Borg en McEnroe die samen dubbelen is een unicum.  Op de ATP Champions Tour hebben beiden nog niet gedubbeld en ook op de ATP Tour hebben ze samen geen dubbelmatchen gespeeld.  Het Knokse publiek genoot van deze primeur!


De twee dubbel teams hadden veel zin in deze match, het spel lag zeer dicht bij elkaar. Een Champions tie-break na 7-7, werd gewonnen door het team met de meeste Grand Slam titels : Bjorn Borg (11) en John McEnroe (7).


Lees meer ...

19 augustus 2012


VisualKopter Luchtfotografie was ook dit jaar aanwezig op het

CASTLE OF LOVE festival.


Duizenden dans- en feestliefhebbers wisten zaterdagmiddag al de weg te vinden naar de Anstelvallei in Kerkrade. In het groen rond kasteel Erenstein vindt het tweedaagse dance-event Castle of Love plaats.


De sfeer zit er al meteen goed in. Ondanks een baktemperatuur van zo'n 35 graden wordt er bewogen op de dancebeats van de dj's. Echt dansen zit er echter zaterdagmiddag nog niet in. Tè warm denken de meeste partygangers, die inmiddels zo weinig mogelijk kledingsstukken dragen om hun mooiste tatoeages te tonen. Wel wordt er veel gezweet. En gedronken. Bier, mix-drankjes, maar vooral water, veel water. Er is ook een uitgifte-punt waar gratis leidingwater wordt verstrekt. De EHBO heeft het zaterdagmiddag nog niet echt druk. Enkele feestgangers hebben na enkele uren feesten al problemen door een combinatie van zon en alcohol. De meesten zijn verstandig genoeg om regelmatig de schaduw onder de bomen rond kasteel Erenstein op te zoeken. Het is heel anders dan het WMC of het Schlagerfestival, twee andere Kerkraadse evenementen, maar gezellig is het hoe dan ook op Castle of Love.


Lees meer ...
23 augustus 2012


VisualKopter Luchtfotografie maakte de luchtfoto voor de nieuwe campagne van de week van de mobiliteit.

Van 16 tot en met 22 september 2012 is Europa opnieuw in

de ban van de European Mobilityweek.

‘Moving in the right direction’ is de slagzin van de Mobilityweek.

Ook in Vlaanderen is er dan opnieuw een campagne voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik.


De Week van de Mobiliteit en staat garant voor een waaier aan wervelende acties en autoluwe initiatieven. Met deze 17de editie van decampagneweek willen de initiatiefnemers ook pleiten voor leefbare steden en gemeenten, meteen de rode draad van deze actieweek.

(Lees er meer over in het memorandum van Komimo, de koepel van de Vlaamse mobiliteitsorganisaties)

U vind ook meer op onze facebookpagina


De Autovrije Zondag op 16 september zorgt meteen voor een stevige start. Honderden basisscholen nemen op vrijdag 21 september deel aan de vijfde editie van de Strapdag. Diezelfde dag roepen we werkgevers en werknemers op om deel te nemen aan de Car Free Day, een actiedag die trouwens wereldwijd weerklank krijgt. De campagneweek is ook dé gelegenheid bij uitstek om mee te pleiten voor leefbaarheid in je eigen buurt of straat. Onder de noemer ‘Ik ben een dertiger’ willen we streven naar een  evenwichtigere verdeling tussen de ruimte die we voorbestemmen voor (auto)verkeer, en de ruimte die nodig is om er te wonen, werken, winkelen en verblijven. We roepen daarom verenigingen, buurtgroepen en bewoners op om met positieve acties samen met ons te pleiten voor straten op mensenmaat. Dat kan een hele week, van 16 tot en met 22 september.


Lees meer...
>> The Academy of Film and the Arts heeft in samenwerking met XDC, Balak, Filmmore Brussels, NiceShoes, VisualKopter en GRID enkele spectaculaire televisiespots gemaakt.


Dit ter promotie van:


bos
bomen

één

| Ga Terug naar vorige pagina |